Si fuksionon

1. Blerja dhe vendosja e Icynote tuaj

Bleni një Icynote cold portofol nga një burim i sigurt ose faqja jonë e internetit, kontrolloni të gjitha detajet e sigurisë
Skanoni kodin QR te Icynote-s dhe futni kodin e kontrollit
Nëse aplikacioni ju njofton se kjo kartëmonedhë është autentike
Emërtoni këtë portofol dhe filloni ta mbushni me Bitcoins ...

2. Mbushni me Bitcoins cold portofolin tuaj Icynote

Blini Bitcoins nga një burim i sigurt dhe transferojini ato në adresën e Icynote
Sigurohuni që të mos bëni asnjë gabim, mund të përdorni kodin QR për këtë
Pasi të keni dërguar Bitcoins në cold portofol, mund ta skanoni dhe të kontrolloni vlerën
Zgjidhni monedhën (USD, euro, etj.)
Emërtoni këtë cold portofol dhe filloni ta mbushni me Bitcoins ...

3. Shpenzimi i Bitcoin ose transferimi i tij në një cold portofol tjetër Icynote

Ju mund ta shkëmbeni Icynote tuaj për blerjen e çdo malli, duke e përdorur si para
Ju mund të paguani një rezervim hoteli ose të blini një makinë Tesla nga një tregtar
Ju mund të gërvishtni hologramin dhe të përdorni kodin personal të stampuar për të transferuar monedhat tuaja në një cold portofol tjetër Icynote

4. Ruajtja e Icynote tuaj si një cold portofol

Icynote mund të rezistojnë në -40 deri +60 gradë Celsius (40 ° në 140 ° F)
Edhe pse nuk rekomandohet, Icynotes mund t'i rezistojnë një cikli të tërë të makinës larëse. Shmangni larjen e rrobave tuaja nëse Icynotes janë në xhepa.
Boja është e mbrojtur dhe është në gjendje të mbajë Bitcoins tuaj në një vend të thatë me temperatura normale për 20 vjet

Asistence e menjehershme

Ne jemi në dispozicion dhe të lutur t'u përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t'ju ndihmojmë për cdo problem.

*pergjigjet brenda 48 oreve
****** Në dispozicion 5/7 ditë nga ora 9 e mëngjesit deri në 8 pasdite UTC + 1
(Frengjisht, Gjermanisht, Anglisht , Spanjisht)
Buy your wallets